Review / Wandkleed op locatie

10-12-2018

Review / Wandkleed op locatie

Een paar maanden na aankoop kreeg ik deze mail van de nieuwe eigenaren van dit mooie wandkleed:

‘Bij deze een berichtje uit Amsterdam om je te laten weten dat wij enorm genieten van het door jou gemaakte wandkleed.’

Deze foto stuurden ze mee.
Erg leuk om te horen toch?

nieuws

Meer nieuws van wynske

Afstudeerwerk toegelicht bij Omrop Fryslân

In het radioprogramma Op en Út van Omrop Fryslân kreeg ik de gelegenheid mijn afstudeerwerk bij Kunstacademie Friesland toe te lichten. Na ons afstuderen in mei 2020 kon door corona onze eindexpositie niet doorgaan. En konden we dus ook ons eindwerk niet aan de...

Expositie Binnen

Dit is 1 van de 2 foto's waarmee ik deelneem aan de expositie Binnen bij galerie Nynke & Blom in Gorredijk. Te zien t/m eind januari.De foto is er 1 uit een serie. Het verbeeldt de energie van een persoon die het huis voorgoed heeft verlaten, nog net waar te...

Artikel Heerenveense Courant

Een leuk artikel over mijn werk en afstuderen in de Heerenveense Courant. Het artikel is te lezen via deze link: heerenveensecourant.nl/artikel/

Expositie Stadsmuseum Woerden

Het gekozen pad.Vilten wandkleed gemaakt voor de expositie In den Vreemde in Stadsmuseum Woerden, die nu te zien is t/m 10 januari. Het kleed verbeeldt de reis van Bonifatius naar Dokkum in Friesland, het pad dat hij koos. Met hierin elementen van het landschap toen...

Studie Kunstacademie Friesland afgerond

Na 5 jaar studie heb ik mijn opleiding aan de kunstacademie Friesland afgerond. Veel geleerd en gedaan, en nieuwe inzichten verkregen. Het was de moeite waard.De foto hiernaast is één van mijn afstudeerwerken.      

Expositie Galerie Polhus

Mijn viltwerk en schilderijen zijn te zien in de expositie Vormen en Lijnen bij Galerie Polhus in Nijkerk. Ik exposeer daar samen met andere kunstenaars van 15 maart t/m 26 april.Kijk voor meer informatie op www.galeriepolhus.nl

Expositie Leeuwarden 2018

Expositie Leeuwarden 2018 Kunstenaar laat je Kunsten zien Aan de doorlopende expositie Kunstenaar laat je kunsten zien heb ik deelgenomen met twee blokpaneeltjes met formaat 20x18 cm. Eentje daarvan is verkocht, de ander nog te zien. De expositie was een groot succes....

Vilten wandkleed in opdracht

Vilten wandkleed in opdrachtHet hangt! Een berichtje met foto van mijn opdrachtgevers uit den Haag. Het wandkleed dat ik voor hen maakte heeft een z'n plekje gekregen. Is het niet prachtig zo op deze muur in celadon kleur? Wat een warmte en sfeer zo!  

ViltExpo 1 en 2 april

ViltExpo 1 en 2 april Op 1 en 2 april a.s. exposeer ik met twee werken op de ViltExpo in de Eusebiuskerk in Arnhem. Te zien zijn wandkleed Goud en wandkleed Geel veld.Meer informatie over de expo en deelnemers is te vinden op www.viltexpo.nl.

Review / Wandkleed in opdracht

Review / Wandkleed in opdracht Het kleed voor deze opdracht is begin dit jaar afgeleverd bij de opdrachtgever. Deze stuurde mij een enthousiaste reactie: Ik wil je heel erg bedanken voor je prachtige wandkleed. Ik voel me de koning(in) te rijk, het overtreft echt mijn...